eur:
390.83
usd:
365.19
bux:
68272.4
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Betiltották a testszagot a vidámparkban

Tilos a hullámvasúton utazóknak felemelniük a karjukat egy angliai vidámparkban - a testszag miatt. Több látogató panaszkodott ugyanis a vezetőségnél, hogy izzadt és büdös idegen mellé kaptak jegyet.

Plakátokon figyelmeztetik a látogatókat a surrey-i Thorne parkban, hogy a hullámvasúton tilos a levegőbe emelni a karjukat, ha megizzadtak, és a biztonság kedvéért dezodorokat osztottak szét az alkalmazottak között is, így azok kisegíthetik mindazokat, akik tisztában vannak vele, hogy a testszaguk nem kellemes.

Mike Vallis igazgató az intézkedést a korábbi panaszokkal indokolta. Az idei nyári hőség és a hullámvasutazás okozta izgalom miatt az emberek a szokásosnál jobban izzadnak, ez pedig mások számára kellemetlen lehet.

Nem csupán a karokat tilos magasba emelni, de extrém esetben az is előfordulhat, hogy a legbüdösebb látogatókat a szerelvény hátuljába tessékelik, hogy nem kelljen az összes embernek átvasutaznia a bűzfelhőn - tette hozzá az igazgató.

Az fel sem merült, hogy kitiltsák a parkból a testszagú embereket, tette hozzá az intézmény szóvivője, de az előfordulhat, hogy az alkalmazottak az érintetteket udvariasan megkérik: vegyék igénybe a dezodor-szolgáltatást, mielőtt felülnek a hullámvasútra.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×