eur:
391.06
usd:
366.11
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Oldalára dőlt egy mentőhelikopter Balatonfüreden - képgaléria

Oldalára dőlt egy mentőhelikopter szerdán Balatonfüreden, a légimentők helyi bázisán, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A balest okát, körülményeit vizsgálják

- közölte Váradi Piroska.

A mentősöktől a helyszínen szerzett információk szerint nem az ügyeletben lévő, hanem egy másik helikopterrel történt a baleset, tehát a balatonfüredi szolgálatos mentőhelikopter szükség esetén bevethető.

A Magyar Légimentő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójaz az InfoRádiónak elmondta: holnap derül ki, javítható-e a balesetet szenvedett helikopter. Turi Péter hozzátette: a maradék hét helikopterrel a készenlét biztosított.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×