eur:
389.46
usd:
363.07
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Zebrán fekvő gyalogost gázoltak halálra

Egy gyalogátkelőhelyen fekvő férfit gázoltak halálra a Nógrád megyei Bátonyterenyén szombat este. Később Csongrádon ütött el egy kerékpárost egy helyi autós.

A bátonyterenyei gázolás áldozata feltehetően azért feküdt az átkelőhelyen, mert elesett - közölte Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy 24 éves bátonyterenyei férfi az Ózdi úton haladva személygépkocsijával áthajtott a zebrán fekvő 54 éves férfin, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínen életét vesztette az a csongrádi kerékpáros, akit egy szintén helyi lakos autós gázolt el a település közelében szombaton késő este - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szenti Szabolcs elmondta: elsődleges adataik szerint az ötvenegy éves férfi a 451-es úton haladt, amikor a személyautó elgázolta. Az ütközéstől a gépkocsi az árokba borult, a biciklis a helyszínen életét vesztette. A személyautó sofőrje nem sérült meg.

A kerékpár villogóval el volt látva, de a kerékpáros nem viselt láthatósági mellényt, amely messzebbről is észrevehetőbbé tette volna - hangsúlyozta a sajtóreferens.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×