eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Rendőrt hívott, mert kifelejtették a szendvicséből az öntetet

A járőrnek kellett felvilágosítania egy amerikai fiatalembert, hogy mire való a rendőrségi segélyhívó szám. A férfi ugyanis azért hívta ki a rendőröket, mert a szendvicséből kifelejtették a boltban a szószt.

A neves nemzetközi büfé-lánc jacksonville-i boltjában igen feledékeny eladók is dolgoznak, s ez alaposan felbosszantotta Reginald Petersont. A fiatalember ugyanis egy fűszeres olasz szendvicset szeretett volna enni - de kifelejtették belőle a szószt.

Emiatt azonnal a mobiljához nyúlt - és hívta a rendőrséget. S mivel a járőr nem ért ki elég gyorsan, hogy orvosolja a panaszát, még egyszer felhívta a segélyvonalat.

A büfé dolgozói szerint a 42 éves férfi már akkor is ellenségesen viselkedett, és ordított, amikor készítették a számára a szendvicset. Amikor pedig meghallották, hogy a rendőrséget hívja, egyszerűen kizárták a büféből.

Nem tudta megnyugtatni a járőr sem a férfit, aki nem volt képes megérteni, hogy a segélyhívó számot csak veszély esetén szabad tárcsázni. Ezért kénytelen volt őrizetbe venni a férfit téves riasztás miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×