eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Meg se kottyant Morgan Freemannek a baleset - képekkel

Túlélte vasárnapi balesetét Morgan Freeman. A színész épp hazafelé tartott, amikor ismeretlen okból lerepült az útról. A sztárt megműtötték, kedden már a családja is meglátogatta, utasáról, Demaris Meyerről azonban nem tudni, hogy van.

Többször megpördült Morgan Freeman kocsija, miután lerepült az autópályáról vasárnap éjjel fél 12 körül, közel mississippi otthonához, ahol feleségével, Myrnával él.

A 71 éves színészt és utasát, Demaris Meyert száz mérfölddel távolabb, a memphisi kórházba szállították a légimentők, miután kiszabadították őket a roncsok közül.

Az Oscar-díjas sztárnak eltört a karja, a könyöke és a válla, így négy és fél órát töltött a műtőasztalon. A kórház akkor komolynak nevezte sérüléseit.

Kedd reggel meglátogathatta a családja, és ekkor már a színész fel-alá mászkált a szobában.

A kocsit Freeman vezette, de Meyeré volt. Az ő állapotáról nem adott tájékoztatást a kórház.

Nincsenek arra utaló jelek, hogy bármelyikük is fogyasztott volna akár alkoholt, akár drogot. A rendőrség nem kommentálta azt az értesülést, miszerint a színész elaludt volna a volánnál. Morgan nem vesztette el az eszméletét, állítólag még viccelődött is a mentősökkel.
Freeman a Human Factorban nyújtott alakításának köszönhetően lett híres. A filmben Nelson Mandela dél-afrikai elnököt alakította. Szerepel az új Batman-filmben, a Sötét Lovagban is, amelynek egyik fő karakterét, Jokert a januárban a forgatás közben, túladagolásban elhunyt ausztrál színész, Heath Ledger alakítja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×