eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lefényképezték Nagyláb kicsinyét - nézze meg!

Menekülés közben kapott lencsevégre egy turista egy ismeretlen szőrös lényt az Egyesült Államokban, a Tahoe-tónál. Egy elf, egy leprechaun vagy Nagyláb kicsinye bukott le?

A parányi - legföljebb egy méter magas - szőrös lény éppen kiszaladt az erdőből az amerikai Tahoe-tó közelében, amikor egy arra járó turista fényképeket készített.

Lloyd Deneau ugyan csak a pompás fákat akarta fényképezni - de ennél sokkal fontosabbat és meglepőbbet is lencsevégre kapott.

A 41 éves floridai férfi esküszik, hogy a felvétel nem hamisítvány. "Amikor megnyomtam a fényképezőgép gombját, azt hittem, senki sincs a közelben rajtam kívül. Csak akkor vettem észre a lényt, amikor letöltöttem a képeket a számítógépembe. Megmutattam a képet a barátaimnak és a családomnak is, de senkinek sincs fogalma sem arról, mi lehet. A gyerekeim szerint úgy néz ki, mint egy leprechaun."

A férfi maga nem hisz az idegenekben, de értetlenül áll az események előtt. Van, aki egy elfhez hasonlítja a lányt, mások szerint viszont Nagyláb kicsinye került lencsevégre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×