eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nézze meg a világ legdrágább és leghíresebb ikreit!

A Hello! és a People magazin kapta meg a jogot, hogy elsőként közöljön képeket a világ legdrágább és leghíresebb ikreiről, Angelina Jolie és Brad Pitt újszülött babáiról.

A két lap egyenként 7,5-7,5 millió fontot fizetett állítólag azért, hogy elsőként közölhesse a háromhetes Vivienne és Knox képeit.

A képriporthoz csatolt interjúban a hollywoodi sztárpár arról is beszélt, hogyan menedzselik az immár nyolcfős család mindennapjait új otthonukba, a Chateau Miravalban.

"Ez maga a káosz" - nyilatkozta nevetve a színésznő, de hozzátette: azért mindent sikerült még eddig megoldani, és nagyszerűen érzik magukat valamennyien.

Brad Pitt pedig úgy látja, hogy a kislány, Viv, lélekben, viselkedésben és még külsőleg is inkább az édesanyjára hasonlít. "Knox azonban egy darabka belőlem" - tette hozzá büszkén.

A többi gyerek - a hatéves Maddox, a négyéves Pax, a hároméves Zahara és a kétéves Shiloh - már segítenek is az új kis jövevények körül. "Shiloh és Z segít kiválogatni a babák ruháját és átöltöztetni őket, még fel is veszik a kicsiket. Annyira édesek - mint valami apró mamák" - ragyogott a büszke anyuka.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×