eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A szupermarketben támadott a mérges kígyó

Az ismert amerikai szupermarket-lánc egyik üzletében támadott meg egy vevőt egy csörgőkígyó. A hüllő a kertészeti osztályon, a növények között bújt meg, a levelek közül csapott le a mit sem sejtő férfira.

Kórházba kellett szállítani azt a férfit, akit megmart egy harminc centis törpe csörgőkígyó a floridai Pembroke szupermarketjének kertészeti osztályán. A vásárló éppen az ebédhez válogatott, amikor a jobb kezét elkapta a levelek között bujkáló hüllő.

"Egyedi esetről van szó, és megtettünk minden óvintézkedést annak érdekében, hogy ilyesmi még egyszer ne fordulhasson elő" - hangsúlyozta a neves amerikai szupermarket-lánc szóvivője.

Első lépésként lezárták a kertészeti osztályt, amelyet alaposan átkutattak az állategészségügyi hatóság emberei. Az osztályt csak az után nyitják majd meg, ha már biztos, hogy nem éri a vevőket hasonló meglepetés.

A férfit a miami Miramar Kórház kórházba szállították, ahol megkapta az ellenszert, így minden esély megvan arra, hogy teljesen felgyógyuljon.

A törpe csörgőkígyó marása egyébként felnőtt embernél nem halálos, az idősek és a gyerekek számára azonban fatális lehet - figyelmeztetnek a kezelőorvosai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×