eur:
395.65
usd:
372.03
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Ilyen még nem készült: különleges állatfotók a vadonból

Elefántok segítették a munkáját annak természetfilmesnek, aki két éven át rögzítette az állatkölykök életét egy indiai nemzeti parkban. A kamerákat az elefántokra helyezte, az állatok pedig olyan helyen is "filmeztek", ahová ember sosem juthat el.

A többi mellett négy tigriskölyök életét követte nyomon két éven át John Downer természetfilmes, aki speciális webkamerákat szerelt elefántokra.

A férfi az egyik különleges berendezést egy fatörzsbe rejtette el, míg egy másikat például az egyik elefánt agyarára rögzítette. Segítségükkel pedig sikerült olyan felvételeket készített India egyik nemzeti parkjában, amelyeket eddig még soha.

Az állatok úgy viselkednek, ahogy az ember közelségében nem szoktak. A többi mellett kölykeit cipelő leopárdokat fotózott, kíváncsi majmokat és egy őzcsoportot is olyan közeli felvételeken, ahogy azt ember sosem tudta volna elkészíteni.

Ha látni akarja a képeket, kattintson ide.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×