eur:
393.74
usd:
364.75
bux:
71775.38
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Féltékenységből adja el a kutyáját

Árulja a kutyáját egy horvát férfi. Kimondottan féltékenységből akar megszabadulni az állattól, mert az több halat fog nála.

Slobodan Paparella az Adriai-tenger egyik szigetén, Lastovón él. A férfinak elege lett abból, hogy a kutyája állandóan megalázza, ezért úgy döntött: megszabadul tőle.

Már az összes haverja rajta röhögött, ugyanis akárhányszor ment el horgászni, legföljebb egy-egy halat fogott - a kutyája, Lipi viszont tucatszám hozta ki a zsákmányt a partra.

Az ír szetter igen egyszerű módszert alkalmaz: beugrik a vízbe, és fogával kapja el a halakat.

Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor Paparella éppen egy hétkilós hallal küzdött, de az az utolsó pillanatban leakadt a horogról. Több sem kellett Lipinek: megugrott a tengerbe, állkapcsa egyetlen mozdulatával elkapta, majd diadalmasan partra vonszolta a zsákmányt.

"Mindenki rajtam röhögött. Nincs mese, meg kell szabadulnom tőle, hogy többet ne tudjon megalázni" - magyarázta a férfi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Új ügyintézési módot kaptak az autósok

Új ügyintézési módot kaptak az autósok

Új ügyfélkapcsolati csatornát nyitott az e-matricával és pótdíjjal kapcsolatos ügyek intézéséhez a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.). A videós ügyintézésre számos e-matricával kapcsolatos ügytípus esetében van lehetőség. A megoldás egyszerűbbé teszi az ügyintézést és időt takarít meg a társaság ügyfeleinek, hiszen így nem szükséges bemenniük személyesen a társaság ügyfélszolgálatára ahhoz, hogy bizonyos ügyeket el tudjanak intézni - közölték.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×