eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kiadták a parlamenti képviselők legviccesebb útmutatóját

A brit adófizetők szövetségének felháborodását váltotta ki az az útmutató, amelyet az alsóházi képviselők kaptak a törött villanyégők eltávolításához.

Az útmutató, amelyet a parlament hivatala bocsátott ki, tíz egyszerű lépésben magyarázza el a politikusoknak, hogy miként kell a kiégett izzót kidobni.

A dokumentum azt tanácsolja minden olyan képviselőnek, aki törött villanykörtét talál, hogy húzzon védőmaszkot és kesztyűt, mielőtt nekiáll partvissal és szemétlapáttal felszedegetni az üvegszilánkokat, majd helyezze azokat egy jól záródó dobozba.

A brit adófizetők szövetsége az útmutatót nevetségesnek nevezte. A szervezet szóvivője emlékeztetett arra, hogy a képviselők köztisztviselők, akiket az adófizetők pénzéből fizetnek.

Tényleg nincs jobb dolguk, minthogy olyan útmutatót írjanak, amely a partvis és a szemétlapát használatát magyarázza el? - tette fel a kérdést. A szóvivő kijelentette: "a politikusok egy másik bolygón élnek".

A dokumentumot azután adta ki a hivatal, hogy David Davies konzervatív képviselő megkérdezte, hogy milyen szabályok vonatkoznak a takarításra és miként lehet megszabadulni a törött energiatakarékos izzóktól.

Nick Harvey liberális politikus védelmébe vette az útmutatót, emlékeztetve arra, hogy nemrég valaki megvágta az ujját, amikor egy törött izzót távolított el.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×