INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Akarja tudni, hogyan lehet percenként egymillió keresni?

Infostart / InfoRádió
Negyven perces fellépésért 120 ezer fontot (41,8 millió forintot) kapott Lily Allen. "Ez a legtöbb, amit valaha kerestem ilyen rövid idő alatt" - osztotta meg örömét a nézőkkel.

Az énekesnő a Nokia karácsonyi partiján lépett fel, amelyet az egyik londoni éjszakai klubban rendeztek - szűk és válogatott vendégsereg részvételével. Lily Allen gyakran lép fel vállalati rendezvényeken horribilis összegért, de azzal védekezik, hogy a popsztárok kénytelenek ezekre a haknikra, mert nem keresnek már annyit, mint korábban.

Senki nem is tehet neki szemrehányást; ki nem fogadna el 120 ezer fontot negyven perces munkáért?

"Soha nem kaptam ennyit hakniért, de rosszabbul énekelek ma, mint eddig bármikor. Évezredek óta nem énekeltem élőben, csak stúdióban dolgozom, ezért a hangom most nem elég erős" - magyarázkodott fellépés közben.

Azért igyekezett a vendégek kedvében járni: utasította a biztonságiakat, hogy tűnjenek el a színpad elől, adják át a helyet a hallgatóknak, akik nyugodtan fotózhatták is.

"Mivel maguk találták fel a kamerás mobilt, úgysem tudom megakadályozni, hogy használják is a készülékeiket" - viccelődött.

A címlapról ajánljuk