eur:
389.49
usd:
363.92
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nem segítettek, csak nézték a nővérek, ahogy a parkolóban szül egy nő

Ausztráliában egy kórház nővérei az ablakból figyelték, ahogy egy nő a parkolóban szüli meg gyermekét.

Jennifer Gold elmondta, hogy férje megpróbált segítséget kérni, de az egyik nővér azt mondta, nem mehetnek be, mert ők nem bábák.

Malcolm végül kijött egy törülközővel, amit a kórházban kapott, és segített megszülni Sonnyt - tette hozzá.

A csecsemőt és az anyát a szülés után beengedték az intézménybe, de még ugyanazon a napon eljöttek onnan, mert a nő "nem kívánatosnak" érezte magát és babáját.

Jennifer Gold hazavitte a gyereket, majd onnan egy mentőautó szállítottá át őket egy másik kórházba, ahol a baba azóta is az intenzív osztályon van.

Queensland tartomány miniszterelnöke közölte: tudni akarja, miként fordulhatott elő, hogy egy kórház előtt kellett szülnie egy nőnek.

Ezt a dolgot nagyon alaposan ki fogjuk vizsgálni, erről biztos lehet, mindenki, aki érintett benne - jelentette ki Anna Bligh.

Nem az első ilyen eset

Nemrég egy hároméves kisfiú halála borzolta a kedélyeket Ausztráliában. Ryan Saunderst.

hasfájással vitték be szülei az emeraldi kórházba vitték be, ahol az orvosok azt mondták, feltehetően bélcsavarodása van. Pontos diagnózist azért nem tudtak adni, mert a város egyetlen ultrahangos készüléke magánkézben van, és akkor épp elérhetetlen volt.

A gyereket ezért helikopterrel átszállították Rockhamptonba. Ryant felvétele után megvizsgálták, majd a család kapott egy saját szobát. Az édesanya elmondása szerint ezután húsz órán át kellett várniuk arra az ultrahangos vizsgálatra, amelyért Emeraldból helikopter vitte a fiút a városba.

A nő azt mondta, hogy férjével hasztalan próbálták meg rávenni a kórház személyzetét, hogy végezzék el az ultrahangos vizsgálatot és morfiummal könnyítsenek a kisfiú szenvedésén.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×