eur:
390.64
usd:
366.1
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Megható sztárvallomás: "Nem akarom, hogy azt higgyék, eltitkolom a fiam betegségét"

Először beszélt kisfia betegségéről a nyilvánosság előtt Colin Farrell. Hollywood fenegyerekének négyéves kisfia ritka genetikai rendellenességgel született.

A kis Jamesnél Angelman-szindrómát állapítottak meg. A neurológiai betegséget 1965-ben írta le Harry Angelman brit orvos. A betegség fizikai és mentális problémákat is okoz, mozgási és beszédfejlődési zavarokkal jár. A betegséget nem lehet gyógyítani, de a tünetek enyhíthetőek.

A Miami Vice 31 éves sztárját azonban nem törte össze, amikor kiderült ki a kisfiú betegsége. "Hihetetlenül boldog vagyok, hogy ő a fiam. Megvan a saját napirendje, különleges nevelést igényel, hogy fejlesszük a beszéd- és mozgáskészségét. De nagyon boldog kisfiú" - mondta róla a színész.

Az ír színész, aki a múlt héten jószolgálati nagykövetként részt vett a pekingi paralimpián, külön kihangsúlyozta: nem akarja, hogy az emberek azt higgyék, zavarja a kisfia betegsége, vagy el akarná titkolni a bajt.

Most meg ráadásul neki és a kis James édesanyjának, Kim Bordenave amerikai modellnek van is okuk az ünneplésre: a kisfiú hat hete megtette az első lépéseket. "Szem nem maradt szárazon" - számolt be a nagy eseményről Colin Farrell.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×