eur:
392.88
usd:
368.29
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A lépcső alatt rejtegették az eltűnt gyereket

A lépcsőfeljáró alatti apró lukba zárva talált meg a rendőrség egy 15 éves lányt, aki majdnem egy éve tűnt el. A rendőrség három embert tartóztatott le, mindhárman fejenként egy-egy millió dollár óvadék ellenében szabadulhatnának csak.

Csak DNS-mintákban és némi bizonyítékban reménykedtek a rendőrök, de végül az eltűnt gyereket is megtalálták az egyik gyanúsított rendetlen connecticuti házában.

Az egyik nyomozó csak a biztonság kedvéért húzta el a lépcsőfeljáró mellé állított fiókos szekrényt, amely mögött rátalált a rejtekajtóra. Bekukkantott, és felfedezte mögötte a sápadt, halálra rémült gyereket.

A kislány személyazonosságát a rendőrség nem hozta nyilvánosságra. Külső sérülések nincsenek rajta, azt azonban a nyomozók végig sem merik gondolni, mit élhetett át az elmúlt egy év során.

A kislány zűrös családban élt, és többször is megszökött otthonról, mielőtt tavaly eltűnt. Feltételezések szerint nem tartották mindig az alig egy négyzetméteres lukban, de annyi biztos, hogy egyedül nem tudott onnan kijönni, ha rázárták az ajtót, és elé húzták a szekrényt.

A házban találtak egy 15 éves fiút is, akiről nem tudni, kinek a gyereke. A fiút átadták a gyermekvédelmi hatóságnak, és az fog dönteni arról is, visszatérhet-e az eltűnt kislány a szüleihez.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×