eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Szexszimbólum lett a bajnoknő - videókkal

Egy hónappal ezelőtt a kaliforniai Allison Stokke nevét környezetén kívül csak az amerikai atlétikát nagyon alaposan ismerők hallották. Az internetnek köszönhetően azonban a kiváló rúdugró híres lett, még ha ennek nem is örül feltétlenül.

A hatpróbázó sportoló legerősebb száma a rúdugrás, ebben kétszer nyerte meg Kalifornia állam bajnokságát, ennek köszönhetően pedig ösztöndíjat kapott a Berkeley Egyetemen.

Aztán feltöltött a YouTube videómegosztó oldalra egy háromperces interjút, amelyben egyebek mellett a technikájáról beszél.

Napokon belül képei - amelyekben a fiatal lány csinosságát leszámítva nincs semmi különös, mivel atlétikaversenyeken készültek - bejárták az internetet, és több tízezer olyan férfi nézte meg azokat, akiket a rúdugrás vajmi kevéssé érdekel.


Az érdeklődés olyan nagy lett, hogy a 18 éves lány mindig bezárja maga mögött az ajtót, és ha lehet, nem megy el egyedül hazulról. A családnak egy médiaügynökséget kellett felkérni, hogy segítsen elhárítani az interjú- és fotózási kérések százait. Még Brazíliából is érkezett megkeresés.

Rajongói egy nem hivatalos oldalt is létrehoztak, amelyet azonban a család kérésére az internetszolgáltató eltávolított. De nem lenne internet az internet, ha nem alakultak volna rivális fanklubok is, amelyek természetesen saját oldallal is rendelkeznek.

Allison Stokke pályafutása egyébként nem alakult mindig simán: miután öt korosztályos rekordot döntött meg rúdugrásban, és megnyerte korcsoportja országos bajnokságát, két évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, eltörte a lábát.

Megdolgozik érte

A bajnoknő gyorsan támadt hírneve ellenére igazi sportolóhoz méltóan - már amikor éppen nem a levegőben repül - továbbra is két lábbal a földön áll, sőt inkább terhes számára a hírverés.

"Még ha nincs is semmi illegális ebben az egész dologban (az interneten terjedő képekben - a szerk.), annyira megalázó. Nagyon keményen dolgozom az eredményeimért, de most ez mit sem számít, senki nem látja ezt, senki nem látja, milyen vagyok valójában" - panaszkodott a Washington Postnak Allison Stokke.

Azért remélhetőleg elnézi nekünk a versenyzőnő, ha néhány képet mi is megmutatunk. Érdemes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×