INFORÁDIÓ 
2020. május 31. vasárnap
Angéla, Petronella

országgyűlés

2020.05.26. 17:07

Újabb bejelentés a magyarországi veszélyhelyzetről

Két héten belül megszavazhatja az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és különleges jogrendi állapot megszüntetését - jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.
2020.05.20. 20:36

Mandátuma visszaadására szólította fel Varga-Damm Andreát a Jobbik

Országgyűlési képviselői mandátumának visszaadására szólította el Varga-Damm Andreát a Jobbik vezetése; amennyiben ennek 24 órán belül nem tesz eleget, kezdeményezik kizárását a frakcióból - áll a párt elnökségének szerda esti közleményében.
2020.05.18. 14:57

Rendkívüli jogrend: bő két hónap után megnyugodhatnak a kedélyek

Valamivel több mint 2 hónapig hatályos az a törvény, amellyel a kormány rendkívüli jogrendben kormányozhat. A kezdeti és az elmúlt hetek legfőbb kifogásai közt volt ezzel összefüggésben, hogy nem lett megjelölve a jogszabály hatályának vége. Hétvégén ezt bejelentették.
2020.05.15. 06:00

Pénzt vagy földet - sok újítást hozhat egy törvény

Több mint 2 millió hektárnyi földterületet és csaknem 3,5 millió földtulajdonost érint az a törvényjavaslat, amely már az Országgyűlés elé került az osztatlan közös földtulajdon rendezésére - mondta az InfoRádióban Nagy János földügyekért felelős államtitkár.
2020.05.10. 19:23

Komoly változás az önvédelmi fegyverek piacán

2023-tól betiltják a gumilövedékes önvédelmi fegyvereket Magyarországon – ez áll abban a törvénymódosításról szóló javaslatban, amelyet kedden nyújtottak be az Országgyűlésnek. A szigorítás régóta napirenden volt, hogy az uniós direktívához igazítsák a hazai fegyvertörvényt.
2020.05.03. 10:17

Kövér László: porlik a demokráciába vetett közbizalom

A politikában is egyfajta totális verseny, polgárháború kezd kibontakozni mindenhol, ahol demokráciáról egyáltalán beszélni lehet, meg érdemes; a szemben álló felek nem válogatnak az eszközökben - véli az Országgyűlés elnöke, aki szerint különösen érvényes ez egymás lejáratására.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018