INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 25. péntek
Eufrozina, Kende

mentés

2020.09.04. 20:46

Túlélő a bejrúti romok alatt? – A szakértő és társai hisznek a csodákban

Bejrútban életjeleket véltek felfedezni a romok alatt a mentők egy hónappal a hatalmas robbanás után. Az NNA libanoni hírügynökség jelentése szerint egy mentőkutyás csapat mozgást érzékelt egy összeomlott ház alatt, a műszerek szívverést és légzést sejtetnek, a hőérzékelő pedig szintén az élet lehetőségére utalt. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint csoda lenne, ha túlélőt találnának. „Ugyanakkor mi hiszünk a csodákban” – tette hozzá a Miskolci Spider Speciális Felderítő és Mentőcsoport vezetője.
2020.08.06. 06:25

Az emberi ostobaság ad sokszor munkát a balatoni vízimentőknek

Kevesebb baleset volt eddig idén a Balatonnál, mint a korábbi években, de továbbra is jellemző, hogy alapvető hibák miatt kerülnek bajba az emberek. Úszástudás nélkül mennek mély vízbe - említette példaként az InfoRádióban a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke, Bagyó Sándor.
2020.07.14. 05:40

Félelmetesen fest a háborgó Balaton testközelből – videó

A balatoni vihar veszélyeire hívja fel a figyelmet a közösségi médiában közzétett posztjában a rendőrség, megmutatva, milyen veszélyes és félelmetes a vízen vagy a vízben lenni, hatalmas szélben, jókora hullámok között.
2020.07.05. 11:00

Fontos figyelmeztetést adtak a vízimentők

Fürdőzéskor csak olyan sporteszközt használjunk, amely mentőeszközzel is fel van szerelve – hívta fel a figyelmet a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke, aki szerint a megelőzésre nem a balesetek gyakorisága miatt van szükség.
2019.12.15. 10:01

Súlyosan megsérült egy ember a Ferenc-hegyi-barlangban

Órákon keresztül, többszöri orvosi vizsgálattal mentettek egy, a Mátyás-hegyi-barlangban megsérült férfit. Ahhoz, hogy a sérültet a felszínre lehessen hozni, a barlangi mentőknek több helyen is tágítaniuk kellett a barlang járatait.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018