INFORÁDIÓ 
2020. január 23. csütörtök
Rajmund, Zelma

kormányinfó

2020.01.09. 18:23

Orbán Viktor: nem lehet 2020-ban adósság a kórházakban

Az egészségügyi dolgozók külföldre csábításának megakadályozásáról szól a 72 százalékos szakdolgozói béremelés a kormányfő szerint, aki az évadnyitó kormányinfón megindokolta, miért vette meg az állam az összes meddőségi centrumot.
2020.01.09. 16:17

Az szja-mentesség kiterjesztéséről beszélt a miniszterelnök

Orbán Viktor az év első Kormányinfóján válaszolt az újságíróik kérdéseire, beszélt egyebek között a készülő gazdaságvédelmi akciótervről, utóbbinál úgy fogalmazott, hogy februári évértékelőjében már szeretne konkrétumokról beszélni.
2020.01.09. 11:00

Orbán Viktor: két év kampány után most két év kormányzás jön

A következő hetekben eldől, hogy a Néppárt meg tud-e újulni Európában, de ha nem lesznek változások, akkor egy új kereszténydemokrata kezdeményezéssel állnak elő, amely a Macron-mozgalom ellensúlya lehet - mondta Orbán Viktor az év első Kormányinfóján. A miniszterelnök beszélt a kórházi adósságok megszüntetéséről, az új klímastratégiáról, a készülő gazdaságvédelmi akciótervről, a volt kancelláriaminiszterei kritikáiról, és arról is, hogy mekkora a felelőssége az önkormányzati választások eredményében.
2019.12.21. 11:25

Kórházi tartozások: tárgyalnának a kormánnyal

Az Orvostechnikai Szövetség megdöbbenéssel értesült arról, hogy a kormány az egészségügyi intézmények által felhalmozott lejárt adósságállomány csupán alig több mint felét kívánja kifizetni. A szervezet titkára szerint a 2012-es helyzet újra előállhat; akkor ugyanezeket mondta a kormány.
2019.12.12. 10:42

Gulyás Gergely: boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen

A magyar kormány továbbra sem látja a 7-es cikk szerint eljárás jogi értelmét - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a 150. Kormányinfón. Beszélt arról is, hogy a 2050-re tervezett uniós klímavédelmi célok teljesítéséhez európai támogatás kell, a Gothár-ügyről pedig azt mondta, nem elfogadható, hogy az ügyről egy éve tudó igazgatónak egy haja szála sem görbült.
2019.11.28. 10:10

Kormányinfó élőben: összehívják a közfejlesztések tanácsát

Lesz atlétikai világbajnokság 2023-ban - jelentette ki Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt arról is, hogy ugrásszerűen megnőtt a tiltott határátlépési kísérletek száma a déli határon, két helyen alagutat is fúrtak a kerítés alatt.
2019.09.12. 10:39

Gulyás Gergely: nem maradok a Fidesz alelnöke

A 142. kormányinfón a választási csalás gyanújába keveredett Pikó Andrásról, a gyengülő forintról, a közmunkások kampányrészvételéről, Karácsony Gergelyről, az Elektrolux-kirúgásokról, Trócsányi Lászlóról és saját politikai jövőjéről is kérdezték a kancelláriaminisztert, aki elmondta, mikor lesz újra parlamenti ülés szerinte.
2019.08.23. 11:17

Minden nyugdíjasnak ad 9000 forintnyi utalványt a kormány

Kilencezer forint értékű rezsiutalványt kap minden nyugdíjas szeptember 30-ig - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Közölte azt is, hogy Káel Csaba, a Művészetek Palotája vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől.
2019.07.18. 11:21

Kormányinfó: nem kérünk mások szennyeséből

Támogatja a magyar kormány Ursula von der Leyen új európai bizottsági elnököt, és a deklarációi után gyakorlati lépéseket vár tőle. Tilos lesz külföldi szennyvíziszapot behozni mostantól Magyarországra, és hatalmas az érdeklődés a családvédelmi akcióterv támogatásai iránt - Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány legfrissebb döntéseiről tájékoztatott.
2019.06.27. 10:40

Gulyás Gergely: Karácsony Gergelynek drukkoltam, mert ő a legalkalmatlanabb

Tisztázott egy fontos, a sajtóban forgó félreértést a Kormányinfón Gulyás Gergely a családvédelmi akciótervvel kapcsolatban. A szúnyoggyérítés kapcsán is számadatokat mondott. A közigazgatási munkaerőhiányról: lehet, hogy Budapestre lesz vezényelve némi vidéki munkaerő. Percről percre.
2019.04.18. 10:19

Gulyás Gergely: 3000 elektromos buszt szerez be a kormány

Hatalmas egészségügyi béremelés jön, és a ciklusban kész lesz a dél-budai szuperkórház. A kormány ellenzi a dugódíjat. Gazdaságvédelmi akciótervet jelent be a kormány májusban. A hálapénzről a kormánynak nincs morális álláspontja. A 133. kormányinfó - percről percre.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018