INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 13. csütörtök
Ipoly

kormányinfó

2020.08.06. 19:40

Így osztja szét a kormány a koncerttámogatási pénzt - részletek

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfón a raktárkoncertekről is fontos kérdéseket tisztázott, akár két héten belül is megkezdődhetnek a felvételek, de rajongóknak tilos a bemenet. "Profi gázsit" ígér a kormány a 150 koncert szereplőinek.
2020.07.30. 13:47

Ennyi részlet ismert a kormányzati "garázskoncertekről"

Többek között a német példából és Demeter Szilárd miniszteri biztos elgondolásaiból rakták össze a zenész- és zenekarmentő csomagot; a fesztiválszervezőkkel, akik már számoltak augusztus második felével, külön leül a kormány.
2020.07.30. 10:47

Kormányinfó: bejelentések a járványügyi intézkedésekről - percről percre

A hétközi kormányülésen eldőlt, mi várható Magyarországon augusztus 15. után. A cél az, hogy szeptember 1-jén elindulhasson a tanév. Gulyás Gergely beszélt még a Hajógyári-sziget beruházásairól, a nemzeti kézilabdacsarnok leendő tulajdonosáról, a Magyar Postáról és szőrmentén az Index-ügyről is.
2020.07.16. 14:08

Friss információk az iskolakezdésről

A Kormányinfón az új tanév elkezdéséről, valamint a gólyatáborok megrendezésének lehetőségéről is kérdezték Gulyás Gergelyt.
2020.07.16. 10:22

Kormányinfó - Elmaradnak a Szent István napi rendezvények

Nem lesz sem tűzijáték, sem légiparádé, elmaradnak a járványhelyzet miatt a Szent István napi rendezvények, az augusztus 20-i tisztavatást megtartják. A hétvégi uniós csúcsról, az iskolaőrökről és a Kaleta-ügyről is kérdezték a Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
2020.07.09. 10:45

Kormányinfó: újabb szigorítás jöhet a magyar koronavírus-szabályokban

Szóba került Kaleta Gábor büntetőügye, az Airbnb-re vonatkozó szabályozás kérdése és kiderült, szabott-e határidőt a kormány a Lánchíd-felújítás közbeszerzésének kiírására. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tájékoztatott.
2020.06.25. 11:42

Beszűkül a kata tere - így számol és érvel a kormány

Új törvény szűkíti a vállalkozások kisadózói lehetőségeit, a kormány a nagyvállalkozások ügyeskedéseit akarta kiszűrni, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azonban nem osztja azokat az aggályokat, hogy tízezrek nettó bére fog csökkenni.
2020.06.18. 22:59

Megszűnt a nyugdíjasok vásárlási idősávja - a nap hírei

Szeptember-októberben lehet a koronavírus-járvány második hulláma – hangzott el a kormányinfón. Az Európai Unió Bírósága szerint sérti a közösségi jogot a civil szervezetek külföldi finanszírozásáról szóló magyar törvény. Elhunyt Benedek Tibor vízilabdázó. A nap legfontosabb hírei június 18-án.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018