eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: police.hu

Brutális megoldással zárult egy parkolási vita Pestlőrincen

Nem kellett volna elfoglalni a parkolóhelyet, még mindig lenne autója…

Január 10-én hajnali 2 óra körül tettek bejelentést a rendőrségre egy pestlőrinci utcán égő gépkocsiról, a katasztrófavédelem munkatársai az autó lángjait eloltották, a XVIII. kerületi rendőrkapitányság pedig gyújtogatás gyanúja miatt kezdett nyomozni az ügyben, és a szálak hamar egy másik autóshoz vezettek – írja a police.hu.

A sértett autótulajdonos a rendőrségnek elmondta, hogy a korábbi hetekben a szomszédos kerületben többször is volt összetűzése egy másik vezetővel, aki „méretesebb járművével” azt a parkolóhelyet preferálta volna, ahová ő állt be. A nyomozók ezután bizonyítékot találtak arra, hogy a másik sofőr a gyújtogatás időpontjában a helyszín közelében járt, azonosítása után január 15-én, a XIX. kerületi lakásán elfogták őt.

A 69 éves férfi beismerő vallomásában tettét a felgyújtott autó tulajdonosával hosszabb ideje fennálló konfliktusával indokolta, ennél bővebb magyarázatot azonban nem adott. A gyanúsítottat kihallgatását követően a XVIII. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×