eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Forrás: Facebook.com/Tóth Alexa

Ellopták, de meglett az adácsi betlehemből ellopott póni

Az apró termetű lovat egy videófelvétel tanúsága szerint autóval kergették végig a településen, a környéken sokan rögtön tudták, ki tehette.

Az adácsi Művelődési ház udvarán található karácsonyi Betlehemből eltulajdonították a pónilovat - közölte a település polgármestere, Soha Márton a Facebookon. A Telex azt írja, az állatot most két településsel odébb, Jászárokszálláson találták meg.

"Kérjük, hogy aki látott, hallott valamit, vagy az üggyel kapcsolatban érdemben tud segíteni jelezze felém" - írta kedd reggeli bejegyzésében a polgármester. Késő este beszélt a lapnak arról, hogy felhívására többen is megkeresték, néhány embernek ötlete is volt merre lehet az állat. Előkerült egy videófelvétel is, amin annyi látszik, hogy 21:15 környékén a településen keresztül kergetik a lovat, akit egy fekete Toyotával követtek.

A pónit látták a szomszédos Vámosgyörkön is, a polgármester szerint itt már többen pontosan is tudták, hogy kinél lehet az állat.

A nyomok és a lakók észrevételei Jászárokszállásig vezettek, itt egy udvarban elő is került az eltulajdonított állat.

A Heves megyei község polgármestere szerint a gyerekek nagyon várják a lovat a negyedik adventi gyertyagyújtásra. Soha Márton elmondta, hogy a betlehembe a pónit és a szamarat is a saját pénzén vette, hogy közelebb hozzák a karácsonyt. Soha nem gondolta volna, hogy valaki egy betlehemből tulajdonítja el a jószágot.

A lap megkeresésére a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól nem érkezett válasz az üggyel kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×