eur:
389.47
usd:
359.02
bux:
66229.18
2024. február 26. hétfő Géza
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: rendőrségi videó
Nyitókép: rendőrségi videó

Szomszédban volt a kisgyereke, amikor megfojtották az asszonyt Zuglóban - videó

Vádat emeltek egy 34 éves férfival szemben, aki 2022 áprilisában, XIV. kerületi otthonukban, egy veszekedés során megfojtotta az élettársát, miközben a nő 9 éves kisfia a szomszéd szobában volt.

A férfi 2022. év elején ismerkedett meg a sértettel, majd nem sokkal később össze is költöztek abban a XIV. kerületi lakásban, amelyben a nő a korábbi kapcsolatából született, 9 éves gyermekével lakott. A pár együttélését a kezdetektől konfliktusok terhelték, gyakoriak voltak közöttük a viták - írja az ügyészség.

A gyilkosság tavaly április 3-án történt. A délutáni órákban a vádlott a könyökével, véletlenül megütötte a kisfiú szemét, ami miatt a nő számon kérte őt, és ennek hevében arcon is ütötte a férfit.

Ezután folytatódott közöttük a veszekedés, amit egy idő után a konyhában folytattak, a kisfiú pedig a szobában maradt, és az anya nem is engedte neki, hogy onnan kijöjjön. A vita során a férfi végül rátámadt a sértettre, megragadta a nyakánál, majd megfojtotta a nőt.

A férfi ezután a csukott ajtón keresztül azt mondta a fiúnak, hogy bújjon el, mert hamarosan jön a rendőrség, majd ezt követően elhagyta a lakást, és a bejárati ajtót kulccsal bezárta.

A kisfiú egy idő elteltével előjött a rejtekhelyéről, és az előszobában megtalálta az édesanyját, majd telefonon segítséget kért az édesapjától,

aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A gyilkosság után az elkövető egy szuperhősös filmre ült be az anyjával, a budapesti nyomozók a moziban fogták el. Erről videó is készült.

A Fővárosi Főügyészség a büntetett előéletű férfit emberölés bűntettével, valamint kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×