eur:
390.55
usd:
364.06
bux:
68173.31
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: rendőrségi videó
Nyitókép: rendőrségi videó

Szomszédban volt a kisgyereke, amikor megfojtották az asszonyt Zuglóban - videó

Vádat emeltek egy 34 éves férfival szemben, aki 2022 áprilisában, XIV. kerületi otthonukban, egy veszekedés során megfojtotta az élettársát, miközben a nő 9 éves kisfia a szomszéd szobában volt.

A férfi 2022. év elején ismerkedett meg a sértettel, majd nem sokkal később össze is költöztek abban a XIV. kerületi lakásban, amelyben a nő a korábbi kapcsolatából született, 9 éves gyermekével lakott. A pár együttélését a kezdetektől konfliktusok terhelték, gyakoriak voltak közöttük a viták - írja az ügyészség.

A gyilkosság tavaly április 3-án történt. A délutáni órákban a vádlott a könyökével, véletlenül megütötte a kisfiú szemét, ami miatt a nő számon kérte őt, és ennek hevében arcon is ütötte a férfit.

Ezután folytatódott közöttük a veszekedés, amit egy idő után a konyhában folytattak, a kisfiú pedig a szobában maradt, és az anya nem is engedte neki, hogy onnan kijöjjön. A vita során a férfi végül rátámadt a sértettre, megragadta a nyakánál, majd megfojtotta a nőt.

A férfi ezután a csukott ajtón keresztül azt mondta a fiúnak, hogy bújjon el, mert hamarosan jön a rendőrség, majd ezt követően elhagyta a lakást, és a bejárati ajtót kulccsal bezárta.

A kisfiú egy idő elteltével előjött a rejtekhelyéről, és az előszobában megtalálta az édesanyját, majd telefonon segítséget kért az édesapjától,

aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A gyilkosság után az elkövető egy szuperhősös filmre ült be az anyjával, a budapesti nyomozók a moziban fogták el. Erről videó is készült.

A Fővárosi Főügyészség a büntetett előéletű férfit emberölés bűntettével, valamint kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Záporoznak a fontos adatok - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Nincs ma hiány piacmozgató gazdasági eseményekből: délelőtt sorra érkeztek a GDP adatok az EU-s országokból, illetve közzétették az eurózóna inflációs és növekedési adatát is, ami alapján elmondható, hogy a térség gazdasága az első negyedévben az elemzői várakozásokat meghaladó növekedést mutatott az előző negyedévhez képest - ennek ismeretében megmaradhat a júniusi kamatvágá esélye. Eközben tovább dübörög a gyorsjelentési szezon, kedvezőtlen számok érkeztek többek között a Volkswagentől. A befektetők úgy tűnik, hogy kivárnak a nap első felében, csak visszafogott mozgásokat lehet látni az európai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×