eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Forrás: NAV

Bajba kerülhet, ha ilyen elektronikai eszközöket vesz!

A rakomány átutazóban volt Magyarországon, Dél-Európa felé, és igen jelentős értéket képvisel.

Több ezer hamis elem, hangszóró és kontroller spanyolországi útjának vetettek véget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Gyulánál - írta közleményben a hatóság. A csaknem 32 millió forint vagyoni hátrányt okozó termékek egytől-egyig a NAV bűnjelraktárába kerültek.

Görögországból indult el az a bolgár kamion, ami Spanyolországig vitte volna a gyűjtőárut. A raktérben lévő csomagokban 7840 Duracell feliratú elem, 240 darab Sony kontroller és 1439 JBL hangszóró volt. A tengerparti övezetbe szánt portékákat a jogosulti képviselők is szemügyre vették, és megállapították, hogy azok silány minőségű hamisítványok, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba - adták hírül.

A pénzügyőrök a több ezer, rossz minőségű hamisítványt lefoglalták, iparjogvédelmi jogok megértésének bűncselekménye miatt eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk
Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

A háború-sújtotta Ukrajnában felpörgött a biztosítási szolgáltatási piac – mindez kissé szembemegy a logikával. Míg náluk elméletben azért is fizetnek, ha az ember házába becsapódik egy Sahed öngyilkos drón, más országokban – például Nagy-Britanniában – van, amikor szinte lehetetlen biztosítást kötni az áradások fenyegette ingatlanokra vagy az előszeretettel lopott Land Roverekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×