eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Lopott busszal hajtott árokba részegen, jogosítvány nélkül

Nagyon szeret buszozni az a bűnelkövető, aki távolsági busszal próbált meg elmeneküli a rendőrök elől miután a részegen ellopott busszal árokba hajtott.

A rendőrök elfogták azt az alkalmi sofőrt, aki egy Dédestapolcsányban parkoló autóbuszt tört fel, és ittasan, jogosítvány nélkül elvitte, majd Csernelyen a járművel árokba hajtott - írja a Police.hu.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és ittas járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves dédestapolcsányi férfival szemben. Az adatok szerint az elkövető 2023. augusztus 25-én éjfél után egy Dédestapolcsányban parkoló buszt tört fel.

A bejelentést követően járőrök intézkedtek a vezetői engedéllyel sem rendelkező férfi ellen, aki

egy távolsági buszjáratra szállva próbált elmenekülni.

A rendőrök a férfival szemben alkoholtesztert alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, így előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárást is kezdeményezett a sofőr ellen.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×