eur:
387.46
usd:
363.47
bux:
55492.79
2023. szeptember 21. csütörtök Máté, Mirella
Bűnügyi helyszínelő Újszegeden, ahol holttestet találtak 2023. május 28-án. A rendőrség közlése szerint a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a nyomozók vizsgálják a körülményeket.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Fontos lépést tett a rendőrség a szegedi gyilkosság ügyében

Három gyanúsítottat vettek őrizetbe a vasárnap Szegeden történt haláleset miatt.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a szegedi járőrök vasárnap délután egy holttestet találtak Újszegeden. Hajléktalanok számolhattak le egymással.

A rendőrség tájékoztatrása szerint az éjszaka folyamán a nyomozók három helybéli gyanúsítottat hallgattak ki, az eljárás az őrizetbe vételük mellett folyik.

A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a történteket.

Szeged, 2023. május 28.
Rendőrök által lezárt terület Újszegeden, ahol holttestet találtak 2023. május 28-án. A rendőrség közlése szerint a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a nyomozók vizsgálják a körülményeket.
MTI/Donka Ferenc
Rendőrök által lezárt terület Újszegeden, ahol holttestet találtak 2023. május 28-án. A rendőrség közlése szerint a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a nyomozók vizsgálják a körülményeket. MTI/Donka Ferenc

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

A Délmagyar szerint ezúttal több bejelentés alapján ment ki a rendőrség a helyszínre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.21. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa
Zsiday Viktor: Magyarország spirálba került

Zsiday Viktor: Magyarország spirálba került

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsorban alapvetően Varga Mihály délelőtti bejelentésével foglalkoztunk, mely szerint emelkedhet a bankadó Magyarországon, a támogatott hiteltermékek pedig átalakulhatnak. A témáról az első blokkban Zsiday Viktort, a Citadella Alap portfóliómenedzserét kérdeztük. Vele egy másik, persze a magyar gazdaságpolitikához kapcsolódó hírről is beszéltünk, ez pedig az, hogy a Porsche Hungária már év eleje óta euróban árazza a legtöbb autóját Magyarországon, ami a magyar gazdaság euroizációja szempontjából érdekes téma. A második és harmadik blokkban visszatértünk a potenciális bankadóemeléshez, a bankokra gyakorolt hatást Palkó Istvánnal, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjével, a tőkepiaci konzekvenciákat pedig Nagy Viktorral, lapunk Részvény rovatának vezető elemzőjével beszéltük át.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×