eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szilágyi István színész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Adósság miatt elárverezik a tragikusan elhunyt magyar színész otthonát

30 millió forintos adósság van azon a házon, amelyben Szilágyi István lakott. A színészt a fia verte agyon két és fél évvel ezelőtt. Most elárverezik az ingatlant.

Elárverezik Szilágyi István házát - értesült a Blikk. A népszerű színészt két és fél éve a fia verte agyon. Ez a lépés azt jelentené, hogy a nyáron elítélt férfi soha többé nem térhet vissza a gyilkosság helyszínére.

A helyzet ugyanis az, hogy azóta a színész felesége is meghalt, így az ingatlant az elítélt kapná meg. Csakhogy 30 milliós adósság van a házon és mivel a gyilkos fiút életfogytiglanra ítélték, ezért elárverezik az otthont.

A lapnak egy szakértő azt mondta, hogy a romos budapesti házat minden bizonnyal elbontják majd, de a telek így is megér 40-50 millió forintot, amelyből rendezni lehet az adósságot.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×