eur:
392.25
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Életfogytiglan a színész apját kalapáccsal agyonverő férfinek

Bár a hivatalos közlés nem nevesítette, de Szilágyi István színész fiának ítéletét hagyták helyben csütörtökön. A férfi kalapáccsal támadt édesapjára és megölte.

Az eset még 2020. május 3-án történt. Akkor a most 53 éves férfi olyan súlyos sérüléseket okozott a színésznek, hogy a bántalmazott belehalt.

A bíróság elsőfokún életfogytig tartó fegyházbüntetést szabott ki, ez emelkedett most jogerőre. Bár a bírósági közlemény konkrétan nem nevezte meg, ám a Blikk úgy tudja, hogy az áldozat sokak által szerepei alapján a “Lópici Gáspárként” ismert Szilágyi István színész.

Az ítélőtábla közleményéből kiderül, hogy a szörnyű tettet elkövető férfi rendszeresen italozott, és pszichiátriai kezelés alatt is állt. Apa és fia egy házban lakott, Szilágyi Istvánra a fia korábban már többször is rátámadt. Végül 2020-ban végzett vele

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×