eur:
394.03
usd:
364.7
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Menekültek szállásának ablakát dobták be téglával

Nyomozást indított a rendőrség.

Mint az a police.hu oldalon megjelent közleményből kiderül, Ostffyasszonyfán 2022. április 1-jén este fél tíz körül egy egyelőre ismeretlen elkövető egy kisméretű téglával bedobta egy önkormányzati tulajdonú ingatlan első emeleti konyhaablakát. Személyi sérülés nem történt.

A Kossuth utcai ingatlanban a helyi önkormányzat Ukrajnából menekülőket – három nőt, három férfit és négy gyermeket – szállásolt el. Az ukrán-magyar kettős állampolgárok 2022. március 31-én érkeztek a településre.

Az ügyben a Celldömölki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×