eur:
388.98
usd:
363.6
bux:
68137.44
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Police.hu

Anyát és kiskorú lányát szemelte ki áldozatául

A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

A vádirat szerint a vádlott 2021. február 2-án este Kecskemét belvárosában, a Czollner téren észrevett egy nőt, aki a kiskorú lányával arra sétált. A vádlott elhatározta, hogy megszerzi az értékeiket.

A férfi kezében egy doboz volt, amiből elővett egy kést. Felszólította a sértetteket, hogy adják át a mobiletelefonjaikat és a náluk lévő készpénzt. Az anya azonban azt válaszolta, hogy menjen el, különben kiabálva fog segítséget kérni.

A vádlott nem távozott, hanem a kést maga elé tartva megfenyegette az anyát, hogy elvágja a torkát. Szerencsére a közelben egy autó haladt el, ami miatt a vádlott nem fejezet be a rablást, hanem elfutott a helyszínről – olvasható a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Police.hu
Police.hu

A kecskeméti rendőrök a vádlottat már másnap elfogták és lefoglalták a bűncselekményhez használt kést is. A letartóztatásban lévő, büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség két rendbeli, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérletével vádolja. Az ügyész a vádlottal szemben végrehajtandó fegyház és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta azzal, hogy a lefoglalt kést is el kell kobozni.

A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×