eur:
392.85
usd:
367.83
bux:
66228.18
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége/Facebook

Videón a magyar–portugálon eldurvult szóváltás

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állítja bíróság elé a bántalmazót.

A megalapozott gyanú szerint a terhelt, egy 48 éves férfi 2021. június 15-én a XIV. kerület Puskás Arénában megrendezett Európa-bajnokság Magyarország–Portugália válogatott labdarúgó-mérkőzésen nézőként vett részt. A meccs kezdete előtt, a lelátón szóváltásba keveredett egy másik férfival. A gyanúsított

ököllel kis- és közepes erővel, többször megütötte a másik férfi arcát

– olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében. A sértett társaságában tartózkodó személyek fellépése miatt a gyanúsított felhagyott cselekményével, a sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

A zuglói nyomozók a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a bántalmazást beismerő terheltet a szerdai napon, gyorsított eljárás keretében, a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé állítja.

A cselekményt rögzítő biztonsági kamera felvétele Magyarország Ügyészsége közösségi média felületén tekinthető meg.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×