eur:
393.58
usd:
368.52
bux:
66093.96
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Unsplash.com

Az ablakon át bemászva, álmában lepte meg a svéd nőt az erőszaktevő a bulinegyedben

Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványoz a vádiratban.

A vádirat szerint a svéd állampolgárságú sértett két barátnőjével együtt, 2019 októberében, a pár napos Budapesten tartózkodásuk ideje alatt egy VII. kerületi lakást bérelt. A sértett és barátai 2019. október 29-én szórakozni mentek, ahonnan a sértett korábban ment vissza a bérleménybe, mint a barátnői.

A vád szerint a vádlott a hajnali órákban bemászott a VII. kerületi lakás résnyire nyitva hagyott ablakán. A lakásban egyedül tartózkodó sértett ekkor – ittas állapotából adódóan – mélyen aludt.

A vádlott az alvó, védekezésre képtelen állapotban lévő sértettről lehúzta a ruháját és szexuális cselekményt végzett.

A sértett közben felébredt, ekkor a vádlott a nőt a hátára fordította és megpróbálta folytatni a szexuális cselekményt, az ekkor már teljesen magához tért nő azonban védekezni kezdett, a lábával eltolta a férfit, aki ekkor felhagyott a cselekményével és az ablakon keresztül elhagyta a lakást – olvasható a Fővárosi Főügyészség sajtóközleményében.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő 39 éves férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Mutatunk egy részvényt, amivel meg lehet játszani a következő Nagy Bummot

Mutatunk egy részvényt, amivel meg lehet játszani a következő Nagy Bummot

Ha igazán izgalmas tőzsdei befektetéseket keresünk, akkor néha érdemes lehet kitágítani a fókuszunkat a megszokott „állampapír-OTP-nagy amerikai cégek" nexusából, és akár egészen távoli országok részvénypiacain is körülnézni. Elemzésünkben pontosan erre teszünk kísérletet, egy olyan ország egyik legizgalmasabb iparágából szemezgetünk, amely számos elemző várakozása alapján óriási növekedés és gazdasági fejlődés előtt áll.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×