eur:
395.48
usd:
366.78
bux:
65434.92
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: police.hu

Bordélyházra bukkantak a fővárosban

A II. kerületi rendőrök egy férfit és egy nőt gyanúsítanak azzal, hogy prostitúció céljára béreltek lakást.

Nyomozást indított a rendőrség az 59 éves P. György budapesti és a 44 éves B. Andrea szekszárdi lakosokkal szemben prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – írja a police.hu.

A páros Budapesten, egy II. kerületben bérelt lakást 2020 áprilisa óta bordélyházként üzemeltetett. A prostitúcióból származó bevétel egy részéért a gyanúsítottak interneten hirdették nők szexuális szolgáltatásait, melyhez biztosították a lakást és a tevékenység feltételeit.

A nyomozók április 26-án délelőtt tartottak kutatást a II. kerületi lakásban, ahol két, ott dolgozó nőt értek tetten. Az eljárás során mobiltelefonokat, a prostituáltakhoz köthető feljegyzéseket, vendégekkel beütemezett naptárakat és pénzt is lefoglaltak.

​A rendőrök aznap fogták el P. Györgyöt egy pesterzsébeti ékszerboltban, társát pedig szekszárdi lakcímén. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, vallomást nem tettek. Az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×