eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Ugyeszseg.hu

Elborult az agya, amikor meglátta volt házastársát egy másik férfival

A Kaposvári Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat a 49 éves férfival szemben.

A vádlott 2020 januárjában vált el volt feleségétől, akivel haragos viszonyban volt.

A férfi 2020 februárjában – egyik este – volt feleségével közös házasságából származó fiát szállítva Kaposvár közelében beérte azt a gépjárművet, amelyben volt házastársa egy férfi ismerősével közlekedett, e miatt dühös és féltékeny lett.

A vádlott haragjában fél kilóméteren keresztül féktávolságon belül haladt a sértetti autó mögött és távolsági fényszóróját is használta azért, hogy a gépkocsit vezetőt zavarja és elvakítsa.

A feldúlt férfi ezzel még nem elégedett meg, a sértetti jármű mellé kormányzott, majd kétszer is „ráhúzta” kocsiját azok autójára, amely miatt a vezetőnek 1,2 méternyire le kellett hajtania az útról, mert a vádlott már teljesen a jobb oldali sávban haladt.

A volt férj a másokat veszélyeztető magatartását azzal fejezte be, hogy a sértettek gépjárművét megelőzte és előttük többször állóra fékezett, ezért a mögötte haladó sofőrnek is meg kellett állnia.

Az ügyészség indítványaival egyetértve a Kaposvári Járásbíróság büntetővégzésében 1 év 8 hónap börtönbüntetést szabott ki a vádlottal szemben, melynek végrehajtását 2 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztette, valamint 2 és fél évre eltiltotta a közúti járművezetéstől – olvasható a Somogy megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×