eur:
393.3
usd:
367.44
bux:
67062.43
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: police.hu

Döbbenetes horrorkaraván az M5-ösön - fotó

Már a rendőrség is csak Transformersként emlegeti a legújabb fogást.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök egyszerre két szabálytalanul rögzített rakománnyal haladó tehergépjárművet szűrtek ki a forgalomból az M5-ös autópályán szerda este fél hétkor Kiskunfélegyháza magasságában - adta hírül a police.hu.

Mindkét járművet kivezették a legközelebbi pihenőhelyre, és megtiltották a sofőröknek a továbbhaladást a szabálytalanságok megszüntetéséig.

Ugyanakkor mindössze 50 ezer forintot ért a mutatvány, ugyanis a rendőrség szerint ennyi a helyszínen kiszabható bírság felső határa a teherszállítás szabályainak megszegésekor.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívta a közlekedők figyelmét arra, hogy a túlsúlyos vagy túlméretezett, illetve a szabálytalan rakományú tehergépjárművek kiemelt kockázatot jelentenek az országúton. "Kérjük a sofőröket, hogy a balesetek elkerülése érdekében a szabályokat betartva közlekedjenek!" - írta a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×