eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Forrás: Pixabay.com

Két országban is gyilkolhatott - videó

D. Csaba soha nem szabadulhat a börtönből. Mindkét alkalommal pisztolyt használhatott.

Magyarországon és Hollandiában is ölhetett az a férfi, aki ellen most a Fővárosi Főügyészség emelt vádat, életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványozva ellene.

A vádirat lényege szerint a vádlott, egy 39 éves, szerb-magyar állampolgár férfi 2018 júliusában Amszterdamba utazott, ahol parókában terepszemlét tartott egy kávézóban, ahova az a horvát férfi járt, akit a vádlott meg kívánt ölni. A parókás férfi, immár paróka nélkül később visszatért, a horvát férfit tarkón lőtte, majd távozott.

Két hónappal később egy magyar kábítószer-kereskedőt akart likvidálni, akivel találkozót is megbeszélt a XV. kerületbe, a Szilas-pataktól nem messze. A találkozón a vádlott elterelte a sértett figyelmét azzal, hogy kábítószernek látszó, valójában cukorpótlót tartalmazó csomagokat adott át megvizsgálásra, majd lőfegyverrel fejbe lőtte áldozatát. A támadó a holttestet a patak medrébe húzta. A vádlott a rejtőzködéshez hamis papírokat használt.

2019 márciusában a cseh rendőrség fogta el.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×