eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A rendőrautóra ugorva őrjöngött, szitkozódott egy férfi

Egy oroszlányi igazoltatásnál vesztette el az önuralmát tavaly nyáron, most emelt vádat ellene a Tatabányai Járási Ügyészség garázdaság, rongálás, becsületsértés vétsége miatt.

A Tatabányai Járási Ügyészség garázdaság, rongálás, becsületsértés vétsége miatt emelt vádat azzal a többszörös visszaeső férfival szemben, aki Oroszlányon szidalmazta a vele szemben intézkedő rendőröket és megrongálta a rendőrautót - derül ki az ügyészség közleményéből.

A vádirat szerint 2019. június 14-én a késő esti órákban Oroszlányon két rendőr intézkedett a férfival, aki vitatkozni kezdett velük, becsmérelte őket többek között az alábbi kifejezésekkel:

„A jelszó: nyomorult rendőrök! Buzi rendőrök! Nem csinálhattok velem semmit ti büdös csicskák!”

Ezt követően a férfi felugrott a rendőrautó motorháztetőjére, ahonnan megpróbált felugrani a kocsi tetejére, de a rendőrök megakadályozták.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmény elkövetését, akkor vele szemben a bíróság 1 év 4 hónap börtönbüntetést szabjon ki, valamint 1 évre tiltsa el a közügyek gyakorlásától és kötelezze őt a rendőrautóban keletkezett kár megtérítésére.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×