eur:
392.76
usd:
366.14
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Rendőrök dolgoznak egy gyilkosság helyszínén Mogyoródon 2020. április 7-én. Egy 55 éves mogyoródi nő az előző napon este telefonált a rendőrségre, hogy megölte édesanyját. A kiérkező járőr az akkor már élettelen asszonyon nem tudott segíteni. A nőt őrizetbe vették, és emberölés megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Durva részletek a mogyoródi anyagyilkosságról

Még a bűnügyi helyszínelők is megdöbbentek a holttest láttán.

Egy 55 éves mogyoródi nő hétfőn este telefonált a rendőrségre, hogy megölte édesanyját. A kiérkező járőr az akkor már élettelen asszonyon nem tudott segíteni. A nőt őrizetbe vették, és emberölés megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

"Éjjel jöttek a mentők, a rendőrök, de Ida nénin már nem tudtak segíteni. Rita több mint 30 késszúrással megölte őt" – mondta a Blikknek a szomszéd.

Elmondása szerint az anya sokszor panaszkodott, hogy megverte a lánya, aki mindig akkor vált fékezhetetlenné, amikor ivott.

A munkanélküli nő ezúttal is olyan részeg volt, hogy nem volt kihallgatható állapotban. Vélhetően a kijózanodása után döbbent rá, mit is tett - írja a lap.

A szomszédok szerint nem volt munkája, 18 millió forintért árulta a házát, de nem volt rá jelentkező.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×