INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

autós üldözés

kecskemét

menekülés

bódultság

rendőrség

Filmbe illő autós üldözés Kecskeméten – videó

Filmbe illő autós üldözés Kecskeméten – videó

Infostart

A piros színű Volkswagen a rendőri intézkedés során nem húzódott le, inkább menekülőre fogta a hatóságok elől.

A rendőrég tájékoztatása szerint kedd kora délután intézkedése alá akartak vonni egy személygépkocsit Kecskemét belterületén, annak vezetője azonban figyelmen kívül hagyva a hatósági figyelmeztetést nem állt meg, ezért az egyenruhások utána iramodtak. Az üldözést megkezdő szolgálati gépkocsihoz további rendőri egységek csatlakoztak annak érdekében, hogy megállítsák a menekülő autót, amely haladása során végül egy vasúti töltésen haladt át, ahol megsérült, és mozgásképtelenné vált.

A kocsi 24 éves vezetőjét és két utasát a járőrök előállították. Az egyenruhások megállapították, hogy a kunszentmiklósi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy kábítószer befolyása alatt vezetett, ezért a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást indított

járművezetés bódult állapotban bűntett gyanúja

miatt. A 20 éves kunszentmiklósi és a 27 éves dencsházai utassal szemben szabálysértési eljárást kezdeményeznek, ugyanis a férfiak a veszélyhelyzet miatt kihirdetett kormányrendelet korlátozó szabályait megszegték.

Az autós üldözésről a Hiros.hu tett közzé egy videót, amelyen az látszik, hogy a füvön át száguld át az útra a jármű, amelyet négy rendőrautó vett üldözőbe. A menekülő a Rávágy tértől a Műkertváros felé vette az irányt, majd a Hunyadi János utcában sikerült megállítani.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018