eur:
392.93
usd:
366.84
bux:
66913.39
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Megfúrta a redőnyöket, és úgy kukkolt, most aztán nézhet

Tiltott adatszerzés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emeltek egy 31 éves kunszentmiklósi férfi ellen.

A vádirat szerint a férfi 2017 nyarától a 2018. január 31-én történt elfogásáig Kunszentmiklóson, az esti órákban rendszeresen kerékpározott. Eközben megállt utcafrontra nyíló ablakú házaknál, ahol a lehúzott műanyag redőnyt kiégette, majd a nyíláson át szexuális vágya kielégítése érdekében titokban megleste a lakásban tartózkodókat és a meztelen, félmeztelen személyekről – az érintettek tudta és beleegyezése nélkül – mobiltelefonjával felvételeket készített.

A 31 éves férfi ezzel a módszerrel három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban és róluk fénykép, illetve videofelvételeket készített a mobiltelefonjával.

Ezen kívül a nyomozás azt is kiderítette, hogy a vádlott egy internetes közösségi oldalon egy alkalmazás segítségével két ismeretlen nő profiljába jogosulatlanul belépett, kifürkészte az ott tárolt adatokat, valamint a sértettekről készült fényképeket jogosulatlanul lementette.

A járási ügyészség a szabadlábon védekező, büntetlen előéletű vádlottat 5 rendbeli tiltott adatszerzés bűntettével, valamint 2 rendbeli információs rendszer vagy adat megsértésének vétségével vádolja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×