eur:
392.36
usd:
365.57
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Police.hu

Agyonvertek és kiraboltak egy férfit Dunavarsányban

Szilveszterkor meghalt egy 56 éves dunavarsányi férfi. Négy nappal később megtalálták holttestét, további öt napra rá kiderült, megölték. A Pest megyei rendőröknek 24 óra kellett a tettesek azonosításához és elfogásához.

2020. január 4-én otthonában családtagjai holtak találtak egy 56 éves dunavarsányi férfit. A helyszínen nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért közigazgatási hatósági eljárás indult a szilveszteri buli közben bekövetkezhetett halál körülményeinek tisztázására.

Az igazságügyi szakértő bevonásával végzett boncolás alkalmával a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket rögzítettek, ezért az eljárást immár a büntetőeljárás szabályai szerint, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták a Pest megyei életvédelmi nyomozók.

A rendőrök a gyors adatgyűjtés alapján kijelenthették, a bűncselekményt nagy valószínűséggel hárman követték el:

a 36 éves B. Krisztián, élettársa a 41 éves N. Károlyné, és fia, a 18 éves N. Tamás. Körözést adtak ki ellenük, miközben kapcsolatrendszerüket igyekeztek minél szélesebb körben feltérképezni. Így jutottak el a Komárom-Esztergom megyei Naszály településre, ahol késő este egy Kinizsi utcai háznál, egy Suzuki típusú személygépkocsi körül két, ismerősnek tűnő férfit láttak meg.

A járműbe szálló és azzal elinduló két férfi útját egy Pest megyei nyomozókkal teli autó állta el, a rendőrök esélyt sem adtak a további menekülésre. B. Krisztián és N. Tamás kezén már bilincs volt, amikor az erősítésként megérkező komáromi és további Pest megyei rendőrök a házból felszólításra kilépő N. Károlynét elfogták.

A bujkálásra használt házat ezek után átkutatták, és a megölt dunavarsányi férfi otthonából származó mobiltelefonokat, ékszereket, élelmiszert foglaltak le.

Miután kiderült, hogy a Suzukit lopás miatt körözik, azt is lefoglalták.

B. Krisztián, N. Károlyné és N. Tamás tiborszállási lakosok ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - folytatja a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×