eur:
394.44
usd:
365.25
bux:
65557.21
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Elítélték a tiszakécskei baltás gyilkost

Jogerősen 20 év fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a nőt, aki két évvel ezelőtt egy baltával agyonverte a saját nagymamáját.

A táblabíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 37 éves vádlottat.

A nő 2017. november 9-én este azért érkezett 81 éves sarkadkeresztúri nagymamájához, hogy pénzt kérjen tőle. Az idős asszony azonban ezt megtagadta, és vitatkozni kezdtek. A veszekedés másnap reggel is folytatódott, és odáig fajult, hogy a vádlott egy baltával kétszer lesújtott a sértett fejére. A megtámadott összeesett és hörögni kezdett.

A vádlott később még legalább ötször lesújtott az idős asszonyra, aki meghalt.

A vádlott levette a sértettről arany ékszereit, majd a holttestet egy kukába rejtette, és kivitte az ingatlan melléképületéhez. Később igyekezett a nyomokat eltüntetni, újabb arany ékszereket és egy laptopot vett magához, majd megpróbálta elhagyni a házat, de megérkezett az egyik szomszéd, akit az áldozat egy másik unokája hívott fel, mert nem érte el az idős asszonyt. A szomszéd, majd a helyszínre érkező rokonok kérdőre vonták a vádlottat, majd rendőrt hívtak, akik megtalálták az elrejtett holttestet. Döntésével a táblabíróság helybenhagyta a Gyulai Törvényszék első fokon hozott ítéletét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×