eur:
394.53
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Police.hu

Rendőrségi razzia Budapest útjain

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a XIII. kerületében ellenőrizték a járműveket. Az illegális gyorsulási versenyek ellen léptek fel.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság, a IV. és a XV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei, valamint a Közlekedésrendészeti Főosztály rendőrei a közlekedési hatóság munkatársaival közös akciót szerveztek az illegális gyorsulási versenyek ellen 2019. október 25-én éjjel. A komplex ellenőrzés kiterjedt a gépjárművek műszaki állapotára, és vizsgálták az autók engedély nélküli átalakítását is.

A rendőrök 296 autót és azok utasait ellenőrizték. Hat esetben helyszíni bírságot szabtak ki, négy autós ellen tettek szabálysértési feljelentést, egy forgalmi engedélyt vettek el engedély nélküli átalakítás miatt, két járművezetőt pedig engedély nélküli vezetés miatt előállítottak. Az ellenőrzés ideje alatt a rendőrök további hat embert állítottak elő kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is folytatni fogja az akciókat az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×