INFORÁDIÓ 
2020. július 4. szombat
Ulrik

balta

verés

részeg

agresszió

szakmár

Megúszhatja a börtönt a baltás támadó

Megúszhatja a börtönt a baltás támadó

Infostart

A 38 éves nővel lefekvés után viselkedett agresszívan részeg férje, már nem először, ekkor került elő a fejsze.

Hét éve élt együtt férjével az a szakmári nő, aki ellen azért emeltek most vádat, mert két éve romokban heverő kapcsolatuknak egy baltával vetett véget áprilisban. A Baon.hu beszámolója szerint a 38 éves asszony férje egyre sűrűbben alkoholizált, agresszív volt, a háztartás költségeihez viszont nem járult hozzá megfelelően.

A feleség közben más férfinál kereste a boldogságot, ami miatt még inkább elmérgesedett a helyzet, tavaly novemberben a kalocsai rendőrségen fel is jelentette a férjét, mondván, megpofozta, fojtogatta és egy kávés poharat vágott a fejéhez.

Aztán április 13-án a vádlott és férje este fél 9 körül értek haza, a férj részeg volt. A gyermekek lefektetése után a házaspár férj tagja

a közös ágyukban egyszer csak erőszakoskodni kezdett az asszonnyal, mire az ágy mellől a vádlott egy baltát kapott fel, és háromszor férje fejére sújtott,

aki már az elsőtől hanyatt dőlt ülő helyzetéből.

A rémült asszony a baltát eldobva azonnal hívta a rendőrséget. A férj életveszélyes sérüléseket szenvedett a halántékán.

Az asszony szabadlábon védekezik, büntetlen előéletű. A főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja és felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta vele szemben.

Nyitókép: Pixabay.com
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018