eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Rendőrségi kordon egy családi ház előtt a Komárom-Esztergom megyei Ácson, a Dózsa György úton, ahol az MTI értesülése szerint családi tragédia történt; a helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nőt. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy egy késsel ölték meg a két kiskorú gyermeket, a férfi és nő pedig akasztás következtében vesztette életét.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Holttestet találtak a kaposvári Csokonai fogadóban

Holttestet találtak hétfőn délelőtt a kaposvári Csokonai fogadóban, amelynek történelmi épületét most alakítják át.

Az épület végében egy markológép dolgozott, és közben a rendőrök helyszíneltek. A Sonline úgy értesült, hogy egy mumifikálódott tetemet találtak a munkák közben. Jelenleg közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség a haláleset körülményeit, mert idegenkezűségre utaló nyomokat nem talált.

Nem lesz könnyű nyomokat fellelni, mert a holttest már csontváz, ráadásul sárguló csontokkal. A pincében találtak rá, bakancsot, kabátot viselt. A munkások egy melléképületet bontottak, és a betontalapzatot akarták elegyengetni, amikor az aljazat beszakadt. Egy lakhatás céljára kialakított helyiséget találtak, ott hevert a holttest. A rendőrök órákig helyszíneltek az építkezésen, megpróbálják azonosítani az elhunytat, ami ennyi idő távlatából nem lesz egyszerű.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×