INFORÁDIÓ 
2020. június 4. csütörtök
Bulcsú

betörő

rendőrség

élelmiszerüzlet

garázs

Garázsokba tört be és egy élelmiszerboltot sem kímélt a betörő

Garázsokba tört be és egy élelmiszerboltot sem kímélt a betörő

Infostart

A ceglédi rendőrök gyanúja szerint az elmúlt időszakban egy élelmiszerüzletbe és öt garázsba tört be egy 32 éves férfi.

A nyomozás adatai szerint S. Márton 2019. szeptember 1. és szeptember 9. között Köröstetétlenen egy élelmiszerüzletbe, Cegléden pedig összesen öt garázsba tört be. A betörések alkalmával jellemzően készpénzt, felnire szerelt gumiabroncsokat és motorkerékpárokat tulajdonított el, valamint Cegléden egy utcán parkoló gépkocsi motorteréből ellopott egy vízhűtő berendezést is - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A 32 éves férfi továbbá a 31 éves feleségével 2019. szeptember 1-jén Köröstetétlenen egy utcán parkoló, nyitott állapotban lévő gépkocsiba is beült, azzal elhajtottak, majd a járművet lezárt állapotban a település külterületi részén hagyták. A megalapozott gyanú szerint S. Márton felesége a köröstetétleni betörésben is közreműködött.

A rendőrök 2019. szeptember 12-én reggel a férfit és feleségét Pusztavacson elfogták, és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították. A gyanúsítottak lakhelyén tartott kutatás során a bűncselekmények elkövetéséből származó tárgyakat találtak, és foglaltak le.

A Ceglédi Rendőrkapitányság S. Márton ellen jármű önkényes elvétele bűntett, lopás vétség és lopás bűntett, míg felesége ellen jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A nyomozók a férfit és a nőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, kezdeményezésükre az illetékes bíróság szeptember 14-én elrendelte a férfi letartóztatását.

Nyitókép: police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018