eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Police.hu

Rontáslevételt ígértek, megütik a bokájukat

Elfogták a rendőrök azt a két nőt, akik "rontáslevétel" ígéretével csaltak ki pénzt és ékszereket egy idős asszonytól Egerben - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kovács Nikoletta tájékoztatása szerint a bejelentést követően néhány órán belül rendőrkézre került az a 23 és 45 éves helybeli nő, aki megalapozottan gyanúsítható a csalás vétségének minősülő bűncselekmény elkövetésével.

A feltételezett tettesek a megyeszékhely egyik utcájában azzal szólították meg a sértettet, hogy "leveszik róla a rontást". Cserébe az asszony pénzt és egy aranyláncot adott nekik. Egy héttel később ismét találkoztak, amikor egy újabb összeg és egy pár fülbevaló volt a fizetség.

A gyanúsítottak ígéretük ellenére az ékszereket nem szolgáltatták vissza, az ellenük az Egri Rendőrkapitányságon indult eljárás során kiderült: azokat időközben pénzzé tették - jelezte a sajtóreferens.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×