eur:
392.77
usd:
365.89
bux:
66551.08
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Police.hu

Sztársportolót fogtak el drogárusítás közben a Szigeten

Lapértesülés szerint a Sziget Fesztiválon elfogott egyik kábítószerkereskedő egy ismert sportoló Hollandiában.

A két holland férfinél nagy mennyiségű kábítószert találtak a Szigeten, a biztonsági őrök figyeltek fel a drogkereskedőkre még a fesztivál nulladik napján.

A magyar rendőrök később megtalálták a hollandok autóját, az abban lévő illegális szerekkel együtt a drogok értéke a 100 millió forintot is meghaladja.

A 444.hu holland lapok alapján azt írja, hogy az egyik letartóztatott férfi, Roelf B., egy jól ismert atléta a hazájában. A 23 éves sportoló nevét 2017-ben ismerte meg Hollandia, amikor hazai és európai versenyeken indult.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Tartós kamatcsökkenésre, már-már a korábbi nagyon alacsony kamatszintek visszatérésére számított eddig a magyar lakáshitelpiac keresleti oldala, ehhez képest konszenzus alakult ki arról a bankoknál, hogy a mostani 6-7%-os szinten megállt a kamatcsökkenés. Az elmúlt hetekben pedig már egyre többen vélik úgy, hogy kamatemelésekre kell sort keríteni, ma például a legnagyobb hitelközvítő is megszólalt az ügyben. Több bank vezetőjét is megkérdeztük a témáról az elmúlt napokban, válaszaik alapján egyelőre nem készülnek kamatemelésre a lakáshiteleknél, pedig lenne okuk rá. Kiemelten foglalkozunk ezzel a témával a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján, érdemes regisztrálni a szakmai eseményre!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×