eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Velencei-tó Kapuja projekt keretében megépült és 2014. tavaszán megnyitott Velence Korzó és Szabadstrand gyermek- és családbarát strandján 14 ezer négyzetméternyi homokos part áll a fürdőzők rendelkezésére. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA: Faludi Imre

Letartóztatás a strandon: lopták a fürdőzők táskáit

A gárdonyi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két férfit és női társukat, akik fürdőzők értékeit tulajdonították el egy velencei strandról.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves és egy 33 éves pusztaszabolcsi, valamint egy 54 éves sárkeresztúri lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a két férfi és női társuk augusztus 8-án kora reggel egy velencei strandról fürdőzők táskáit tulajdonították el, a bennük lévő mobiltelefonokkal, ruhaneműkkel, személyi okmányokkal és egyéb értéktárgyakkal együtt.

A bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen a helyszín közelében figyeltek fel az elkövetőkre, akiket elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, az előkerült tárgyakat pedig visszaszolgáltatták tulajdonosaiknak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×