eur:
393.57
usd:
368.17
bux:
66151.64
2024. április 24. szerda György

Brutálisan meggyilkolta édesanyját egy budapesti férfi

Egy 24 éves férfi fővárosi otthonukban az édesanyját bántalmazta egy késsel olyan súlyosan, hogy a nő a helyszínen életét vesztette. A Fővárosi Főügyészség a férfi kényszergyógykezelésének elrendelését indítványozza.

A vádlott a vádbeli időszakban szüleivel élt együtt egy XVI. kerületi családi házban. Családi okok miatt a házat két, külön bejárattal rendelkező lakrészre osztották fel. A házban a vádlott az édesanyjával használt közösen egy szobát 

- olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében.

A vádirat szerint a vádlott 2015. június 6. napja körül már egyszer ismeretlen okból összeveszett az édesanyjával. Ezt követően a férfi a 2015. június 11-ét megelőző napokban - valószínűleg úgy 3-5 nappal korábban - a közös lakrészükben rátámadt a sértettre, és egy konyhakéssel testének több pontján súlyosan bántalmazta.

A 47 éves nő az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

A kijárat előtt fekvő sértett holttestét ezután a vádlott pléddel, illetve ágynemű huzattal takarta le, lakrészüket pedig napokig a fürdőszoba ablakon át közlekedve hagyta el.

Végül 2015. június 11-én megjelent a Budapesti XVI. kerületi Rendőrkapitányságon, ahol bejelentette az édesanyja sérelmére elkövetett cselekményt.

A Fővárosi Főügyészség a férfit emberölés bűntettével vádolja. A jelenleg ideiglenes kényszergyógykezelés alatt álló vádlottal szemben a főügyészség kényszergyógykezelés elrendelését indítványozta a vádiratban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×