INFORÁDIÓ 
2019. december 12. csütörtök
Gabriella

fővárosi főügyészség

emberölés

budapest

Brutálisan meggyilkolta édesanyját egy budapesti férfi

InfoRádió

Egy 24 éves férfi fővárosi otthonukban az édesanyját bántalmazta egy késsel olyan súlyosan, hogy a nő a helyszínen életét vesztette. A Fővárosi Főügyészség a férfi kényszergyógykezelésének elrendelését indítványozza.

A vádlott a vádbeli időszakban szüleivel élt együtt egy XVI. kerületi családi házban. Családi okok miatt a házat két, külön bejárattal rendelkező lakrészre osztották fel. A házban a vádlott az édesanyjával használt közösen egy szobát 

- olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében.

A vádirat szerint a vádlott 2015. június 6. napja körül már egyszer ismeretlen okból összeveszett az édesanyjával. Ezt követően a férfi a 2015. június 11-ét megelőző napokban - valószínűleg úgy 3-5 nappal korábban - a közös lakrészükben rátámadt a sértettre, és egy konyhakéssel testének több pontján súlyosan bántalmazta.

A 47 éves nő az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

A kijárat előtt fekvő sértett holttestét ezután a vádlott pléddel, illetve ágynemű huzattal takarta le, lakrészüket pedig napokig a fürdőszoba ablakon át közlekedve hagyta el.

Végül 2015. június 11-én megjelent a Budapesti XVI. kerületi Rendőrkapitányságon, ahol bejelentette az édesanyja sérelmére elkövetett cselekményt.

A Fővárosi Főügyészség a férfit emberölés bűntettével vádolja. A jelenleg ideiglenes kényszergyógykezelés alatt álló vádlottal szemben a főügyészség kényszergyógykezelés elrendelését indítványozta a vádiratban.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018