eur:
388.96
usd:
363.49
bux:
68119.76
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Közel 50 éves bűnügyet oldottak meg a rendőrök

Az ausztrál rendőrség letartóztatott egy 63 éves férfit, aki ellen csütörtökön vádat is emelnek emberrablás és gyilkosság miatt egy hároméves kislány 1970-es rejtélyes eltűnése ügyében – közölte a helyi rendőrség.

A Cheryl Grimmer 47 évvel ezelőtti eltűnése az új-dél-walesi Wollongong város standjáról

Ausztrália egyik legrejtélyesebb bűnügye.

A Melbourne-ben szerdán őrizetbe vett férfit, akinek kilétét a rendőrség nem fedte fel, a gyermek eltűnése után kihallgatták, de soha nem emeltek vádat ellene.

Az illető 16 éves volt, amikor Grimmernek nyoma veszett a strand öltözőinek térségéből, ahol a kislány három testvérével tartózkodott, amíg édesanyjuk összeszedte a strandon holmijaikat. A lányt azóta soha nem látták, holttestét sem találták meg.

A rendőrség szerint Cherylt onnan rabolták el, és egy órán belül már halott volt - közölte Brad Ainsworth rendőrfelügyelő.

"Nem bocsátkozom részletekbe a bűncselekményről, de azt elmondhatom, hogy azok igen borzasztóak, és a bíróság előtt fogjuk ismertetni" - tette hozzá a nyomozó.

A rendőrség tavaly nyitotta újra az ügyet, és szerdán hallgatta ki a férfit újra. Rögtön letartóztatták, és csütörtökön vádat emelnek ellene.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×